ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ

Ελληνικά

Η εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ έχει παγκόσμια παρουσία στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για βιομηχανικές, καταναλωτικές εφαρμογές και εφαρμογές προηγμένης τεχνολογίας. Διανύοντας την τρίτη δεκαετία σταθερής ανάπτυξης, η εταιρεία συγκαταλέγεται πλέον στους κορυφαίους παραγωγούς λύσεων αποθήκευσης ενέργειας στον κόσμο.

Στο πλαίσιο του ισχυρού και αναπτυσσόμενου επιχειρηματικού οικοσυστήματος στο οποίο ανήκει, η SUNLIGHT αναπτύσσει και προσφέρει αξιόπιστες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας χάρη στις σύγχρονες υποδομές, τις συνεχείς καινοτομίες και το πάθος της για υπεροχή. Βασικός παράγοντας για την επιτυχία της SUNLIGHT είναι το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της εταιρείας. Έτσι, η SUNLIGHT στηρίζει σθεναρά τη διαρκή κατάρτιση και επαγγελματική ανάπτυξη των υπαλλήλων της και διασφαλίζει ένα υγιές και εποικοδομητικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στη Βόρεια Ελλάδα, επιφάνειας 142.000 τ.μ., βρίσκεται στο επίκεντρο της ανάπτυξης της εταιρείας. Η SUNLIGHT έχει διοχετεύσει σταθερά επενδυτικά κεφάλαια για την ανάπτυξη μιας από τις πλέον προηγμένες βιομηχανικές μονάδες στην Ευρώπη, όπου λειτουργούν άκρως εξειδικευμένες εγκαταστάσεις παραγωγής και συναρμολόγησης. Η μονάδα συμμορφώνεται πλήρως με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα και έχει πιστοποιηθεί για τα συστήματα διαχείρισης στους τομείς της ποιότητας, του περιβάλλοντος της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία . Ο σεβασμός προς το περιβάλλον αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής φιλοσοφίας και κουλτούρας της SUNLIGHT. Αυτή η αρχή αποτελεί τη βάση διαμόρφωσης της στρατηγικής της εταιρείας και αντικατοπτρίζεται στις καθημερινές λειτουργίες και πρακτικές της.

Η συστηματική εφαρμογή προηγμένων συστημάτων και διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, επιτρέπει στη SUNLIGHT να μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και να διασφαλίζει την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο. Καίριο ρόλο στην ανάπτυξη των προϊόντων αυτών παίζει η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της SUNLIGHT, η οποία σχεδιάζει και αξιολογεί διαρκώς νέες καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες της αγοράς με βάση τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις και τις εξελίξεις του κλάδου.

Η πελατοκεντρική στρατηγική που έχει υιοθετήσει η SUNLIGHT αξιοποιεί την ευέλικτη οργανωτική δομή της εταιρείας ώστε να καλύπτει πλήρως, και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και να

προλαμβάνει, τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών. Η εταιρεία αναπτύσσει προσαρμοσμένες, έτοιμες προς χρήση λύσεις αποθήκευσης ενέργειας και παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη για την κάλυψη ειδικών απαιτήσεων. Η SUNLIGHT, η οποία έχει την έδρα της στην Ελλάδα, έχει αναπτύξει ένα δυναμικό παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών. Χάρη στην παγκόσμια παρουσία της, η εταιρεία συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους διεθνείς παραγωγούς αποθήκευσης ενέργειας, εξάγοντας το 98% της παραγωγής της σε περισσότερες από 100 χώρες.

Χάρη στη στενή συνεργασία της με έμπειρους και δυναμικούς συνεργάτες, η εταιρεία έχει καταφέρει να επεκταθεί παγκοσμίως, ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες των πελατών. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της SUNLIGHT απολαμβάνουν διεθνή αναγνώριση καθώς εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη και αξιόπιστη λειτουργία κρίσιμων εφαρμογών σε κλάδους όπως οι τηλεπικοινωνίες, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η παραγωγή ενέργειας, η εφοδιαστική αλυσίδα, κ.α. Χάρη στην πελατοκεντρική προσέγγισή της, την κατασκευαστική υπεροχή της, τις ανταγωνιστικές και αξιόπιστες λύσεις που προσφέρει στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της, η SUNLIGHT συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ενισχύει την ηγετική της θέση ως προτιμώμενος παραγωγός συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας παγκοσμίως.

Website